• Numer telefoni+ 355 (04) 22 47 267
  • Emailinfo@concord.al

Athina tour

Nisja me autobus në orën 07:00 nga sheshi përpara stadiumit Qemal Stafa. Kalimi I pikës kufitare të Kakavijës. Gjatë rrugës do të bëhen pushime të shkurtra. Mbërritja në Athinë dhe akomodimi në hotel me 3*. Kohë e lirë në lokalet në qendër të Athinës.

Description


Dita e parë
Nisja me autobus në orën 07:00 nga sheshi përpara stadiumit Qemal Stafa. Kalimi I pikës kufitare të Kakavijës. Gjatë rrugës do të bëhen pushime të shkurtra. Mbërritja në Athinë dhe akomodimi në hotel me 3*. Kohë e lirë në lokalet në qendër të Athinës.
Dita e dytë
Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Athinës ku do të vizitohen: Akropoli, një nga monumentet më të lashta në Botën Antike, Teatri Olympia, Tempulli i Zeusit që daton që në shekullin e IV, Muzeu Kombëtar Arkeologjik, Sheshi Sintagma. Darkë në një restorant jashtë hotelit shoqëruar më muzikë folklorike.
Dita e tretë
Mëngjesi në hotel. Vizitë e zonës Plaka, një nga pjesët më interesante të qytetit për shëtitje, me monumente nga më të njohurat në Athinë, vizitë Agora e lashtë.
Dita e katërt
Mëngjesi në hotel. Nisja për në Shqipëri. Fundi i udhëtimit.

Price


Në çmim përfshihet:
Akomodimi në hotel 3* me mëngjes
Darka e ditës së dytë
Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus komod
Shoqërues shqiptarë gjatë gjithë qëndrimit

Book online

Online reservation

Name Surname(*)
Invalid Input

Telephone number(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Number of people(*)
Invalid Input

Name of tour(*)
Invalid Input

Reservation date(*)
Invalid Input

Your mesagge(*)
Invalid Input

Insert captcha(*)
Insert  captcha
Invalid Input

Outgoing tours

Verona Tour

Visit the beautiful city of Verona and enjoy every part...

Read more

Vienna

The ideal place to spend your holidays and enjoy the...

Read more

Venetian Tour

Enjoy your vacations by choosing Venice as your next destination...

Read more

Munich Tour

Munich is one of the most important economic and cultural...

Read more

Milano Tour

Visit the second biggest city in Italy, also known as...

Read more

Cuba Tour

Make your vacations wonderful by choosing our tour and experiencing...

Read more

Croatia Dubrovnik

Departure from Tirana at 5:30 AM. After about 30 minutes...

Read more

Tour in Istanbul

Meeting of the group at Tirana International Airport 1 hour...

Read more

Vacation Tour in Dubai

Departure from Tirana International Airport towards Dubai by Turkish Airlines...

Read more

Athina tour

Nisja me autobus në orën 07:00 nga sheshi përpara stadiumit...

Read more

Tour of Thessaloniki

We will gather and depart at 08:00 in front of...

Read more